Architect van bedrijfsgebouwen

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

A-tract architecture is een professionele architect uit Hasselt die voor jouw onderneming de indrukwekkendste bedrijfsgebouwen ontwerpt. Ons architectenkantoor beschikt over een klein, slagvaardig en complementair team dat snel schakelt én met goed doordachte ontwerpen voor de dag komt. Wij staan als architect van bedrijfsgebouwen en voor de utiliteitsbouw conceptueel sterk in onze schoenen. Je geniet bij ons van een persoonlijke aanpak en we zetten jouw wensen voorop.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

Handshake Genk a-tract architecture

Een architect voor het ontwerpen van unieke bedrijfsgebouwen

Wil je jouw organisatie uitbreiden en zoek je daarom een architectenbureau dat unieke en inspirerende gebouwen in regio Hasselt ontwerpt? Als architect zijn wij gespecialiseerd in utiliteitsbouw en het ontwerpen van professionele panden, zoals bedrijfsgebouwen. Het ontwerpen van je project laat je daarom met een gerust gevoel aan ons over. We vertellen je ook graag over circulaire bouw en hoe we onze ecologische voetafdruk kunnen minimaliseren, terwijl je niet inlevert op optimale voorzieningen.

Wij zijn sterk in utiliteitsbouw

Als architect ontwerpen wij niet alleen bedrijfsgebouwen, maar houden wij ons ook bezig met utiliteitsbouw. Utiliteitsgebouwen hebben geen woonbestemming, zoals fabrieken, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen. Bekijk gerust ons portfolio en ontdek de verschillende projecten die wij succesvol afgerond hebben. Voordat we met jouw bouwproject starten, voeren we een haalbaarheidsstudie uit. Je rekent er dus op dat wij als architect zeer oplossingsgericht denken.

Informeer naar de vele mogelijkheden

Ben je op zoek naar een betrouwbare architect die duurzame bedrijfsgebouwen kan ontwerpen voor jouw onderneming of heb je specifieke vragen over utiliteitsbouw? Neem dan contact op met a-tract architecture. Bel hiervoor naar +32 11 21 06 66 of stuur een e-mail naar info@a-tract.be.