Architect van bedrijfsgebouwen

Klein maar slagvaardig
Goed doordachte ontwerpen
Persoonlijke aanpak

A-tract architecture is een professionele architect die voor jouw onderneming de meeste indrukwekkende bedrijfsgebouwen ontwerpt. Ons architectenkantoor beschikt over een klein, slagvaardig en complementair team dat snel schakelt én met goed doordachte ontwerpen voor de dag komt. Wij staan als architect van bedrijfsgebouwen conceptueel sterk in onze schoenen, ook op vlak van utiliteitsbouw. Je geniet als klant bij ons steeds van een persoonlijke aanpak en wij dragen een goede relatie met jou hoog in het vaandel.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

Handshake Genk a-tract architecture

Een architect voor het ontwerpen van unieke bedrijfsgebouwen

Wil je jouw organisatie uitbreiden en zoek je daarom een goede architect die unieke en inspirerende bedrijfsgebouwen ontwerpt? Als architect zijn wij gespecialiseerd in utiliteitsbouw en het ontwerpen van professionele panden, zoals bedrijfsgebouwen. Je laat het ontwerpen van jouw project dus met een gerust hart aan ons over. Bovendien houden wij ons ook bezig met onderzoek naar circulair bouwen, dus wie weet liggen hier ook mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wij zijn sterk in utiliteitsbouw

Als architect ontwerpen wij niet alleen bedrijfsgebouwen, maar houden wij ons ook bezig met utiliteitsbouw. Deze term is afgeleid van het Engelse ‘utility’, wat ‘nut’ betekent. Het is dus een verzamelnaam voor alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben, zoals fabrieken, kantoren, winkels, ziekenhuizen of scholen. Bekijk gerust ons portfolio en ontdek de verschillende projecten die wij succesvol afgerond hebben. Alvorens wij van start gaan met een bouwproject, voeren wij haalbaarheidsstudies uit, zo ook bij deze eerdere projecten. Dit zijn eerste aftoetsingen van sites en projecten naar haalbaarheid toe. Je rekent er dus op dat wij als architect zeer oplossingsgericht denken.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden

Ben je op zoek naar een betrouwbare architect die duurzame bedrijfsgebouwen kan ontwerpen voor jouw onderneming of heb je specifieke vragen over utiliteitsbouw? Neem dan contact op met a-tract architecture uit Hasselt. Bel hiervoor naar +32 11 21 06 66 of stuur een e-mail naar info@a-tract.be. Wil je weten wat wij verder nog voor jou kunnen betekenen? Dan kun je ook al jouw vragen stellen via het contactformulier. Wij staan als architect in voor het droomontwerp van jouw bedrijfsgebouwen, dus benader ons direct!