Architect van industriële gebouwen in Limburg

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Wij zijn als architect gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzame industriële gebouwen in Limburg en ver daarbuiten. Je vindt in ons architectenbureau een klein maar slagvaardig en complementair team dat snel kan schakelen. Wij werken volgens een structuur van korte beslissingslijnen en hebben conceptueel sterke architecten in ons team die oplossingsgericht goed doordachte, industriële gebouwen ontwerpen.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Een ervaren architect van industriële gebouwen

Als je ons als architect inschakelt voor het ontwerpen van jouw industriële gebouwen in Limburg of de nabije omgeving, reken je steeds op een persoonlijke aanpak. Wij dragen een goede relatie met onze klanten hoog in het vaandel en zijn zeer open-minded. Heb je zelf inspirerende ideeën voor industriële gebouwen waar wij als architect mee aan de slag kunnen gaan? Laat het ons dan zeker weten! Bovendien klop je ook bij ons aan als je meer informatie wilt over circulair bouwen. Ook wanneer je op zoek je op zoek bent naar een betrouwbare en professioneel bureau voor bouwprojecten, staan wij voor jou klaar.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je jouw organisatie uitbreiden en ben je daarom op zoek naar een professionele architect uit Hasselt die industriële gebouwen ontwerpt? Dan klop je het best aan bij a-tract architecture. Wil je een afspraak maken zodat wij jouw project tot in de puntjes kunnen bespreken? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@a-tract.be of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn je graag van dienst. Op onze website kun je ook onze eerder gerealiseerde projecten bekijken om inspiratie op te doen.