Architect gespecialiseerd in circulair bouwen

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

A-tract architecture uit Hasselt is een architectenkantoor dat met circulair bouwen de evolutie en het veranderende denken wil aantonen. Dit is een bouwvorm waarbij de principes van circulariteit en duurzaamheid toegepast worden. Als je circulair gaat bouwen, bouw je met een beter en zuiniger gebruik van hulpbronnen, en als oplossingsgerichte architect zetten wij hier graag op in.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Bij ons vind je een architect met kennis van circulair bouwen

Uitputting van belangrijke grondstoffen en groeiende afvalbergen behoren bij circulair bouwen tot het verleden, en hier dragen wij als architect graag aan bij. Dit bouwproces is nog niet af en wij verkennen dagelijks nog nieuwe paden, maar voor ons open-minded en dynamische team is dit een interessante uitdaging. Wij  hebben in onze recente projecten verkennend en ontwerpend onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van circulair bouwen en kwamen zowel bruggen als struikelstenen tegen. Hoe dan ook, wij zetten alles op alles en je bent er zeker van dat wij met deze kennis grote stappen zetten in de toekomst. Verder kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een architect voor het ontwerpen van bijvoorbeeld industriële gebouwen en vele andere projecten.

Neem contact met ons op

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren architect met kennis van circulair bouwen, zit je goed bij a-tract architecture. Heb je specifieke vragen of wil je een afspraak maken zodat wij samen jouw wensen kunnen bespreken? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar +32 11 21 06 66 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan je te woord en realiseren graag jouw bouwproject.