Architect voor kantoorgebouwen in Limburg

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Ben je op zoek naar een architect voor kantoorgebouwen in regio Limburg? Bij a-tract architecture in Hasselt helpt ons kleine en enthousiaste team je vakkundig verder. Wij hebben al vele jaren ervaring in het ontwerp en de realisatie van burelen in Limburg, waardoor we ook de juiste architect zijn voor jouw project. Lees snel verder en ontdek onze werkwijze.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Onze architect ontwerpt en creëert kantoorgebouwen

Wanneer je onze hulp inschakelt, weet je zeker dat jouw kantoorgebouwen tot in detail worden ontworpen en gerealiseerd. De volgende punten voeren wij onder andere uit:

  • Het idee, de creatie en het ontwerp;
  • Technische aspecten, zoals het aanleveren van uitvoerings- en aanbestedingsdocumenten;
  • Werfopvolging en projectmanagement.

Een architect uit ons team grijpt bij het ontwerp van burelen natuurlijk naar een andere aanpak dan voor bijvoorbeeld residentiële projecten. Per project weten we precies waar op gelet dient te worden, maar doen dit altijd met jouw wensen voorop. De relatie met onze klanten is voor ons namelijk ontzettend belangrijk, waardoor we steeds weer in staat zijn om in te spelen op jouw verwachtingen. Heb je dus bepaalde eisen waar vooral veel aandacht aan besteed moet worden voor jouw stedenbouwkundig project? Bespreek deze dan gerust met onze architect voor burelen.

Deel je wensen met ons

Wil je meer weten over onze reeds voltooide projecten of wens je onze architect te contacteren om de mogelijkheden voor jouw kantoorgebouwen en burelen te bespreken? Ons duurzaam architectenbureau geeft jou graag meer informatie. Bel ons dan via +32 11 21 06 66 of stuur een e-mail naar info@a-tract.be.