Architect voor kantoorgebouwen in Limburg

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Ben je op zoek naar een architect voor kantoorgebouwen in regio Limburg? Bij a-tract architecture in Hasselt helpt ons kleine en enthousiaste team je vakkundig verder. Wij hebben al vele jaren ervaring in het ontwerp en de realisatie van burelen, waardoor we ook de juiste architect zijn voor jouw project in Limburg of omgeving. Lees snel verder en ontdek onze werkwijze.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Onze architect ontwerpt en creëert kantoorgebouwen in regio Limburg

Wanneer je onze hulp inschakelt, weet je zeker dat jouw kantoorgebouwen in regio Limburg tot in detail worden ontworpen en gerealiseerd. De volgende punten voeren wij onder andere uit:

  • Het idee, de creatie en het ontwerp;
  • Technische aspecten, zoals het aanleveren van uitvoerings- en aanbestedingsdocumenten;
  • Werfopvolging en projectmanagement.

Onze architect uit Limburg grijpt bij het ontwerp van burelen natuurlijk naar een andere aanpak dan voor bijvoorbeeld residentie– of stedenbouwkundige projecten. Per project weten we precies waar op gelet dient te worden, maar doen dit altijd met jouw wensen voorop. De relatie met onze klanten is voor ons namelijk ontzettend belangrijk, waardoor we steeds weer in staat zijn om in te spelen op jouw verwachtingen. Heb je dus bepaalde eisen waar vooral veel aandacht aan besteed moet worden? Bespreek deze dan gerust met onze architect voor burelen in regio Limburg.

Deel je wensen met ons

Wil je meer weten over onze reeds voldane projecten of wens je onze architect in Limburg te contacteren om de mogelijkheden voor jouw kantoorgebouwen – ook wel burelen genoemd – te bespreken? Bel ons dan via +32 11 21 06 66 of stuur een e-mail naar info@a-tract.be.