Stedenbouwkundige projecten in Limburg

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Bij het ontwerp en de uitvoering van stedenbouwkundige projecten in regio Limburg schakel je de hulp van a-tract architecture uit Hasselt in. Wij doen onderzoek naar het bestaande of nieuw in te richten gebied om zo tot de beste ontwerpen te komen. Dit doen we onder andere door te masterplannen en haalbaarheidsstudies uit te voeren.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Haal het meeste uit stedenbouwkundige projecten door ons bureau uit Limburg in te schakelen

In regio Limburg hebben wij al vele stedenbouwkundige projecten gerealiseerd. Dit doen wij zo veel mogelijk duurzaam, omdat we het volste vertrouwen hebben in circulaire bouw. Ook voor bijvoorbeeld huizen en kantoorgebouwen doen we dit. Waar jouw wensen ook naar uitgaan, deze staan bij ons voorop en breiden we uit door je te informeren over de vele mogelijkheden. Dus, wil jij bijvoorbeeld een openbare plek optimaal inrichten? Wij zijn jouw partner!

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je meer weten over onze expertise op het gebied van stedenbouwkundige projecten in regio Limburg? Of heb je interesse in de rest van onze projecten? Aarzel niet om contact met ons architectenbureau op te nemen door een e-mail te sturen naar info@a-tract.be of te bellen naar +32 11 21 06 66. We voorzien je van gedegen advies en informeren je over de vele mogelijkheden.