Architect voor huizen in Limburg

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Ben je op zoek naar een architect die tot in detail huizen ontwerpt en realiseert in Limburg of een andere Belgische provincie? Dan staat a-tract architecture uit Hasselt voor je klaar. Ons architectenbureau bestaat uit een klein, maar professioneel en enthousiast team dat precies weet waar op te letten bij architecturale kwesties.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Onze architect creëert duurzame huizen

Vind je het belangrijk om jouw ecologische voetafdruk te minimaliseren om op die manier naar een betere wereld toe te leven, ook wanneer je huizen wilt laten bouwen? Schakel dan onze architect in om jouw duurzame huizen te ontwerpen en realiseren. We laten je als architect graag de mogelijkheden zien van circulair bouwen bij huizen, maar ook bij andere gebouwen, zoals:

Duurzaam bouwen is nog altijd vrij nieuw, maar wij blijven leren om tot de beste creaties en mooiste huizen te komen. Samen werken we naar een gezondere wereld, terwijl je nog steeds van alle huiselijke gemakken bent voorzien.

Bekijk ons uitgebreide portfolio

Door de jaren heen heeft ons architectenbureau al vele bouwprojecten mogen ontwerpen en realiseren. Bekijk deze vele bouwprojecten gerust om inspiratie op te doen. Spreek je liever direct onze architect om te vragen wat de mogelijkheden zijn omtrent de bouw van huizen? Bel ons dan via +32 11 21 06 66 of stuur een e-mail naar info@a-tract.be.