Architect voor huizen in Limburg

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Ben je op zoek naar een architect die tot in detail huizen ontwerpt en realiseert in Limburg of een andere Belgische provincie? Dan staat a-tract architecture uit Hasselt voor je klaar. Ons architectenbureau bestaat uit een klein, maar professioneel en enthousiast team dat precies weet waar op te letten bij architecturale kwesties.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Onze architect creëert duurzame huizen in regio Limburg

Vind je het belangrijk om jouw ecologische voetafdruk te minimaliseren om op die manier naar een betere wereld toe te leven wanneer je huizen wilt laten bouwen? Schakel dan onze architect in die duurzame huizen ontwerpt en realiseert in Limburg of omgeving. We laten je als architect graag de mogelijkheden zien van circulair bouwen bij huizen of andere residenties in de omgeving van Limburg. Daarnaast vertellen we je ook graag over andere toepassingen, zoals bij ziekenhuizen. Maar ook over scholen kan onze architect je raad geven. Duurzaam bouwen is nog altijd vrij nieuw, maar wij blijven leren en experimenteren om tot de beste creaties en mooiste huizen te komen. Samen werken we naar een gezondere wereld, terwijl je nog steeds van alle huiselijke gemakken bent voorzien.

Bekijk ons uitgebreide portfolio

Door de jaren heen heeft ons architectenbureau al veen bouwprojecten mogen ontwerpen en realiseren. Bekijk deze vele bouwprojecten gerust om inspiratie op te doen. Spreek je liever direct onze architect in regio Limburg om te vragen wat de mogelijkheden zijn omtrent de bouw van huizen? Bel ons dan via +32 11 21 06 66 of stuur een e-mail naar info@a-tract.be.