Architect van een appartementsgebouw in Limburg

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Met een architect uit ons team wordt jouw appartementsgebouw in regio Limburg in geen tijd ontworpen en gerealiseerd. Bij a-tract architecture uit Hasselt houden we ons bezig met architectuur, interieur, stedenbouw en masterplanning. Oftewel, alles om ons design vakkundig uit te voeren, zodat je geniet van een pand waar tot in detail over is nagedacht.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Schakel onze architect in voor de realisatie van jouw appartementsgebouw

Wij zijn een klein team van architecten die diverse gebouwen tot in detail ontwerpen en realiseren. Zo schakel je de hulp in van onze architect om jouw appartementsgebouw of andere residenties te ontwikkelen, maar staan we ook voor je klaar om de ontwikkeling van bijvoorbeeld mixed-use-gebouwen uit te voeren. We zetten jouw wensen voorop en geven hier een extra dimensie aan met onze creatieve ideeën en expertise. Dit doen we gedurende het gehele project, van het idee tot aan de werfopvolging en het projectmanagement. Bekijk alvast onze gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen.

Leer onze architecten kennen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met onze architect brainstormen over de mogelijkheden voor jouw appartementsgebouw? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons architectenbureau. Dit doe je door te bellen naar +32 11 21 06 66 of een e-mail te sturen naar info@a-tract.be.