Architect van een mixed-use gebouw

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Je kunt bij a-tract architecture uit Hasselt terecht als je een open-minded architect nodig hebt voor het ontwerpen van een mixed-use gebouw. Dit is een multifunctioneel gebouw waarin onder andere wonen, werken, winkelen, ontspanning en dienstverlening gecombineerd worden. Ons kleine maar complementaire team staat voor jou klaar om je te voorzien van een goed doordacht ontwerp van jouw bouwproject.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Als architect ontwerpen wij voor jou graag een mixed-use gebouw

Beschik je over een ruim stuk grond of ben je in het bezit van een groot leegstaand gebouw met veel potentieel? Schakel ons dan in als architect voor het ontwerpen van een mixed-use gebouw. Een mixed-use gebouw brengt vele mogelijkheden met zich mee, en hier spelen wij als architect graag op in. Natuurlijk vraag dit soort gebouw al bij het ontwerp om een andere insteek dan pakweg een bedrijfsgebouw, want bewoners en werkenden hebben verschillende behoeften. Toch is het perfect mogelijk om een gulden middenweg te vinden en kunnen wij als architect voor jou een multifunctioneel mixed-use gebouw ontwerpen waarin wonen, werken en bijvoorbeeld winkelen en ontspanning perfect samen gaan. In ons online portfolio vind je voorbeelden terug van onze eerder gerealiseerde projecten ter inspiratie.

Maak jouw wensen en eisen duidelijk

Ben je op zoek naar een professionele architect voor stedenbouwkundige projecten die voor jou een mixed-use gebouw kan ontwerpen? Neem dan meteen contact op met onze deskundige medewerkers van ons architectenbureau en vraag meer informatie. Wil je een afspraak maken zodat je jouw wensen en eisen voor jouw bouwproject duidelijk kunt maken? Je bereikt ons door te bellen naar +32 11 21 06 66 of door een e-mail te sturen naar info@a-tract.be. Wij zijn je graag van dienst en realiseren jouw project op vakkundige wijze.