Architect voor ziekenhuizen in Limburg

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Ben je op zoek naar een architect die ziekenhuizen ontwerpt en realiseert in regio Limburg? Dan helpen we je bij a-tract architecture in Hasselt graag verder. Ons team van vakkundige architecten heeft veel kennis van de duurzame bouw en zet de relatie met klanten voorop. Onze architect heeft al veel ervaring met zorgprojecten. We luisteren dus goed naar jouw wensen en brengen je op de hoogte van de vele mogelijkheden omtrent jouw project.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Onze architect weet wat belangrijk is bij de bouw van ziekenhuizen

Natuurlijk is het ontwerpen van ziekenhuizen heel anders dan bijvoorbeeld het ontwerp van hotels. Onze architect weet echter wat er belangrijk is bij de bouw van ziekenhuizen, zoals een ergonomisch en goed bereikbaar gebouw voor de beweeglijkheid van medewerkers en patiënten. Door de hulp in te schakelen van ons architectenbureau weet je gelukkig zeker dat jouw ziekenhuisproject in goede handen is. Wij werken zeer gedetailleerd bij elk project en houden rekening met jouw wensen en de eisen waar de ziekenhuisbouw aan moet voldoen. Onze architect ziet geen detail over het hoofd, zeker niet bij ziekenhuizen. Onder utiliteitsbouw vallen ook scholen, die ook hun eigen karakteristieken hebben. Door onze architect in te schakelen voor jouw ziekenhuizen of andere bedrijfsgebouwen, ben je zeker dat aan al jouw eisen en wensen wordt voldaan.

Ontdek meer over onze werkwijze voor medische gebouwen

Maak kennis met onze architect voor ziekenhuizen in Limburg en omgeving door contact met ons op te nemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@a-tract.be of te bellen naar +32 11 21 06 66. We vertellen je graag waarom ons ervaren team hét architectenkantoor is voor jouw zorgproject.