Architect voor scholen in Limburg

✓ Klein maar slagvaardig
✓ Goed doordachte ontwerpen
✓ Persoonlijke aanpak

Schakel de hulp in van onze architect die verstand heeft van het ontwerp en de realisatie van scholen en utiliteitsbouw in regio Limburg. Bij a-tract architecture in Hasselt hebben we al vele educatieve gebouwen mogen creëren. We weten dus precies waar we rekening mee dienen te houden en letten op de kleinste details. Je weet dus zeker dat ons design tot in de puntjes wordt uitgewerkt.

Direct een architect nodig?

Neem contact op

MBS Machiels Building Solutions Beringen a-tract architecture

Onze architect bouwt duurzame scholen

Als duurzaam architectenbureau vinden wij het belangrijk om onze ideeën zo ecologisch mogelijk uit te werken. Wanneer je dus kiest voor onze architect om scholen of andere utiliteitsbouw te ontwerpen en realiseren, minimaliseren we samen onze ecologische voetafdruk. Natuurlijk zetten we jouw wensen steeds voorop en weten we aan welke eisen een school moet voldoen, zodat het personeel en de leerlingen of studenten profiteren van de beste voorzieningen. We hebben niet alleen ervaring met het creëren van scholen, maar onze architect is ook zeer goed in staat om andere utiliteitsbouw uit te voeren, zoals bijvoorbeeld stedenbouwkundige projecten. Samen zorgen we ervoor dat al jouw verwachtingen ten aanzien van jouw school ingewilligd worden.

Maak kennis met onze architecten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die onze architecten je bieden? Heb je vragen over de bouw van scholen of wil je meer te weten te komen over de architectuur van hotels? Misschien wil je net meer informatie over appartementsgebouwen? We vertellen je graag meer als architect van utiliteitsbouw en residentiële panden. Bel ons op via +32 11 21 06 66 of stuur een e-mail naar info@a-tract.be.